Tuesday, January 07, 2014

Tax money well spent...

Sitter här och efterträningfryser. Försöker googla fram vad det beror på, men lyckas inte riktigt samla tankarna tillräckligt för att koncentrera mig på vad jag läser. Kan delvis hänga samman med för lite sömn i natt, och delvis att mycket tankeverksamhet just nu kretsar kring det faktum att jag trots fleecetröja med luva, stickesockar och en filt över benen nästintill skakar av köld.

Ytterligare en halvproduktiv dag i statens tjänst; eftermiddagen bjöd på bowling med killarna. Lyckades pricka in 120 poäng som bästa serie, medan en av killarna lyckades få till inte mindre än en spare och 7 strike i sin sista. Sen tog tiden slut och han hann inte se hur många poäng det kunde ha blivit. Himla bra jobbat var det ju iaf!

Efter jobbet prickade jag in ett cxworx-pass. Tänk core, fast jobbigare. Sjukt jobbigt bitvis - men sjukt skönt, både fysiskt och mentalt! (Okej, kanske inte sjukt skönt rent fysiskt just där och då, för jag höll på att dö mer än en gång). Ser fortfarande fram emot spinning på torsdag morgon, men vi får väl se hur bra det känns 5.35 när klockan ringer! Det är ju väldigt skönt att träna tidigt för att ha det gjort sen, och kunna åka hem till familjen istället för till gymmet efter jobbet, men det är motigt att gå upp för att plåga sig själv i 45 minuter. Ja, vi får helt enkelt se om det blir en vana eller inte!

No comments: