Thursday, January 30, 2014

Going once, going twice...

Vi kör väl det senaste dygnets fjärde inlägg också när vi ändå är i farten! Om man nu kan kalla det så mycket fart, för trött som 17 är jag. Har ägnat kvällen åt att betalat räkningar, den här var roligast att få. Jag förstår inte riktigt varför man ens envisas med att skicka ut dokumentet?

Sitter här och funderar på hur jag ska lägga upp resten av veckan. Mini-Sats har inte öppet på fredagar och E & A ska till simhallen imorgon em, så jag borde träna innan jobbet. Trött som jag är så kan jag ju passa på att gå o lägga mig tidigt, alla andra sover ju ändå redan, så kommer jag upp tidigt. Det finns en spinningcykel i gymmet, kan köra lite eget pass på den. Sen ska jag förbi öppna avdelningen på vägen och plocka med mig lite grejer som ska ut till jobbet, så då räknar jag det som arbetstid från att jag hoppar in där - smart, tycker jag! Då blir liksom transportsträckan ut till jobbet arbetstid.

Klockan tickar iväg och ögonen faller ihop.Min säng är fortfarande ledig, så jag passar på att krypa ner i den medan tid finns. Imorgon är det ny dag, nya tag! Och glöm nu för allt i världen inte att rösta på MAHAN med Aleo på lördag! (Jag har inte hört låten och kan inte säga någonting om den).

No comments: