Thursday, January 16, 2014

Det här med träning

Det är väldigt tillfredsställande att kliva ut från gymmet 07.32, nytränad och nyduschad. Att 15 minuter senare ana ljuset vid horisonten på vägen mot jobbet gör att livet känns så värt att leva! Inte för att jag har varit särskilt suicidbenägen, men vissa saker gör det liksom ännu bättre. En bra dag på jobbet och snart hemåt för att packa väskan inför dagens andra pass; man kan nu välja att tänka att jag borde gå ut lugnt för att inte bränna ut mig så här i början, men jag ska "bara" på BodyBalance ikväll. Jag har längtat efter det länge, mer i avslappningssyfte än i träningssyfte. Det enda sånt pass som funkar för mig är torsdagkvällar och då var det ju den där morgonspinningen också. Så då får det bli två pass. Lite avancerad stretch och avslappning är ju liksom aldrig fel. Varianten dvd-yoga i vardagsrummet framför tv:n finns ju, men vårt vardagsrum är sällan välstädat (läs: sällan städat öht) och då finns det varken utrymme eller något vidare lugn. Stretchen blir ju densamma, men inte avslappningen och just nu känner jag att det är det jag behöver.

Ser även fram emot en tjejhelg med två fina vänner om en månad, då blir det hotell, spa och god mat. Lääängtar < 3

Jaha, dagens förvärv är avklarat (sånär som på dokumentet som ska journalföras när journalprogrammet strular, så det får vänta till imorgon) och magen kurrar. Kanske dags att rulla hemåt och äta nåt lätt innan träningen. Och ingen behöver oroa sig, jag kommer inte träna för mycket och jag kommer inte försumma min familj.

4 comments:

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Nä, det spelar ju roll vad jag säger eller inte säger, du tar allting fel i alla fall, men jag behöver ju inte läsa din blogg längre.

AnnieeG said...

Tar man inte hand om sig själv kan man ju inte ta hand om sin familj heller! Lyxigt med dubbelpass och skönt att du fick en måbra-morgon. Själv hoppas jag min förkylning ger med sig så att jag orkar hålla igång på skidorna nästa vecka.

Anonymous said...

Vi längtar också♥/Jo

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

Grattis i alla fall, du är ju gift med min Son, att glömma och förlåta är det kristna budskapet. Tack för den försenade julklappen, det är ju fint att de får vatten i Africa.

Kan Séur ha jumpern o mössan jag stickade? Klart jag längtar efter mina fina barnbarn, det förstår du väl. Svärmor Mita.