Saturday, January 25, 2014

En lång lördag

Jag har visst hållit er på halster ett par dagar. Det var inte meningen, ber om ursäkt! Har haft fullt upp med att planera årets första barnkalas, som gick av stapeln hemma hos bästa kompisen idag (skönt när kompisarna fyller nära ens egna barn och vill ha kalas ihop!) 11 barn blev det till slut, efter att ett par stycken inte dök upp som de skulle. En av familjerna tog fel på dag förra året, så de kanske dyker upp imorgon istället? Eller nästa helg? Barnen kom bra överens och vi behövde inte springa runt o släcka bränder bland barnen (fast på slutet var det en pappersgirlang som ramlade ner från taket, precis bredvid ett ljus så det hade kunnat gå hur som helst!) De fick pyssla och dansa och leka fritt. När alla gästerna hade gått så landade jag i soffan tillsammans med den andra mamman i nästan en och en halv timme innan jag tog mig hem. Det var inte alls meningen, men väldigt trevligt att snacka lite strunt en stund. Och tjejerna hade ju ingenting emot att leka o kolla på film ihop ett tag till heller.

Jaha och förutom det har jag hunnit träna också. 30 minuter spinning och 30 minuter cx i kombo. Ska bli intressant att se hur kroppen mår imorgon. S var ledsen på Mini-Sats på slutet, så jag hann inte stretcha för fem öre och benen känns redan nu. Kommer jag kunna gå imorgon?

In alles så har dagen gått himla fort, men det har varit trevligt. Jag har hunnit med så mycket så det känns som söndag kväll redan... Vi får se om svägerskan pallrar sig hit imorgon, det var visst feber där idag och jag vet att jag klarar mig bra utan influensor och annat iaf! Barnen har haft en tendens att vakna tidigare än nödvändigt hela veckan, så det vore kanske en idé att hoppa i säng. Sov gott!

No comments: