Monday, September 30, 2013

Hemlandet

Idag på jobbet kom jag på mig själv med att längta efter nästa Lidingölopp...! Så jo, det blir nog ett till. Om inget oförutsett händer, som brutna ben eller så. Och jo, det blir sannolikt 15 km nästa år. Läste igår att 15-kilometersklassen inte går via Abborrbacken, vilken kändes som en besvikelse... :O Jag menar, va? Mördarbacken nr 1 och jag blir besviken? Nånting måste ju stå fel till i skallen på mig.

Einstein ska tydligen ha definierat galenskap (insanity) som "doing the same thing over again and expecting different results". Så man kan ju verkligen fråga sig varför man går här och plockar leksaker och böcker  e v e r y  s i n g l e  d a y?? Det ser ju ändå exakt likadant ut nästa kväll igen. Så nej, nu har jag plockat klart för idag, nu sätter jag mig här med fötterna på bordet istället. Och funderar över mitt jobb. Myndighetsutövande är inte att leka med, det gäller att göra det rätt. För när man inte gör det så blir det så otroligt fel. Det går ut över folk som förvisso inte på något sätt är oskyldiga, men som inte för den sakens skull behöver få våra misstag över sig. Har blivit smärtsamt påmind om det ett par gånger den senaste veckan. Det gäller att veta vad man gör och varför. För att inte säga hålla reda på vilka paragrafer som berättigar till vilka befogenheter. En djungel.

Nu ska jag gå o koka te. Skulle vilja ha en cocosboll till, ni vet en sån där med vitt skum inuti. Men några såna finns naturligtvis inte när man behöver (?) dem. Såklart. Kanske lika så bra. Går det nåt sevärt på tv ikväll? Vänta förresten, jag har ju köpt första säsongen av Homeland! Ett par såna avsnitt får det bli. Såg de första tre avsnitten streamade, gillade och köpte boxen. Sweet! Homeland it is.
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/a/alberteins133991.html#Qtd8c6dTqdCghytq.99
Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/a/alberteins133991.html#Qtd8c6dTqdCghytq.99

No comments: