Tuesday, September 03, 2013

So much drama going on!

Ytterligare en bra dag i statens tjänst. Satt med en behandlingsrapport till en socialsekreterare hela dagen och blev ändå inte klar med den. Tur det inte var nån akut deadline, får skriva klart den imorgon fm. Ska försöka jaga rätt på en viss åklagarkammare också, som lovade att maila ett dokument i fredags och jag har fortfarande inte fått det. What's with people?!

Ägnar kvällen åt dubbelavsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Missade förra veckans, så tog igen det innan jag kunde se veckans nya. Med vetskapen om att mycket sker och klipps till för att skapa bra tv så tycker jag ändå det är en intressant socialpsykologisk studie. Eller för den delen psykiatrisk, tänker jag ibland... Det skulle vara intressant att höra vad de säger om varandra när kameran är avstängd. Gotta love Gunillas kommentar dock: "Jag har försökt bli vän med alla Hollywoodfruarna, men det har aldrig fungerat." Okej, undrar om det beror på alla de andra, eller kanske på dig...? Om det ALDRIG fungerar att bli vän med NÅN enda människa, då tänker iaf jag lite naivt att problemet snarare ligger hos den som inte kan få några kompisar än hos ALLA andra. Jag gillar att Britt Ekland är med i år! Hon är ju liksom Hollywood på riktigt, gjort något annat, betydligt större än att vara med i en såpa för att bli känd.

Ibland efter ett långpass känns det som att jag liksom blir smalare på direkten. Nu funkar det ju inte riktigt så med träning överhuvudtaget, men det är klart, om man bränner bort mer än halva sitt dagliga maintenance-behov av kalorier (maintenance = underhåll, dvs. det antal kalorier man behöver stoppa i sig för att varken gå upp eller ner i vikt) så går man ju rätt mycket minus på en dag. Kanske inte är helt omöjligt att bli lite smalare när man bränner bort 1000+?

Jaja, over and out.

No comments: