Saturday, September 28, 2013

Dan före dan

Petter och jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker.
Petter är hjulbent, jag är kobent. Petter promenerar, jag kör bil.
Petter är spinkig, jag är välbyggd. Men...en...sak har vi nog gemeensaamt...

Japp, lördagkvällen i ett nötskal. Som ni ser har jag slutat att äta godis. Gjorde bara ett undantag just ikväll eftersom jag är svag för både Polly och Ahlgrens bilar, då blev det jobbigt att motstå kombinationen.

 
Resten av dagen såg mer ut såhär:  morgonmys med barnen (S sover inte i den sängen, han klättrade upp o satte sig i brist på stol).



En riktig liten klätterapa är han. Här hittar man honom allt som oftast. Häromsistens klättrade han ända upp på köksbordet. Dags att barnsäkra?


Tur han är så himla söt iaf...

Har hunnit med lite veckohandling och sälja babyskyddet också. Tur de kom på det i tid, hade tänkt slänga det annars eftersom bäst före-datumet går ut i januari. Usch, jag skulle aldrig våga köpa begagnat när det kommer till bilstolar och särskilt inte ett så gammalt. Jag köper väldigt lite begagnat överlag, men kläder och leksaker kan jag ändå acceptera att det finns en marknad för. Men när det gäller mina barns säkerhet så litar jag bara på mig själv.

Nu avrundar jag dagen med att betala räkningar och dricka en kopp Blåbärsmuffins. Och filura lite på vad som väger tyngst, lugnare område eller 20 kvadrat till för samma pengar? Inte för att vi ska flytta inom någon särskilt snar framtid, utan mer för att jag vill ta ställning i frågan innan det blir dags att bestämma sig var man vill lägga miljonerna.

Imorrn smäller det!



No comments: