Thursday, September 26, 2013

Kan nån kan Canon

Jag har funderat fram och tillbaka ett bra tag, men idag gjorde jag slag i saken och köpte en för tidig julklapp till mig själv


Håller som bäst på att ladda batteriet just nu och hoppas på bra väder i helgen så jag kan testa lite fina höstbilder. Sen får den följa med till Amsterdam också.

Haft en skön dag på jobbet också. Förmiddan gick snabbt o sen jobbade jag eftermiddan på en annan avdelning, en som är lokaliserad betydligt närmare hem än min vanliga. Skönt när jag skulle sluta :) Kul med riskbedömningsjobb också, just nu får jag förfrågningar dagligen känns det som. Gäller att veta när det är dags att säga nej.

Passade på att träna lite också. Jag är egentligen inget fan av att träna två dagar i rad men jag kände mig pigg o fräsch så jag gav mig på ett långpass ikväll när jag ändå orkade, så kan jag slappa imorrn istället. 13 km i 6:13-tempo och rätt backigt stora delar av vägen. Jag springer alltid långsammare när jag inte värmer upp ordentligt. På långpassen värmer jag i princip inte upp alls, men så ska de ju ändå gå långsamt... Minns ni den där backen jag skrev om några gånger i våras, den som jag aldrig orkade springa uppför? Idag orkade jag. Och bara därför så gjorde jag det en extra gång. Jag sprang helt sonika ner igen enbart i syfte att orka springa upp en gång till. Det var jobbigt, men det gick. Sista backen, ca 4 km senare, gick inte lika bra, där var jag tvungen att gå en liten bit mitt i. Men det gör inget :)

Nu är jag hungrig. På söndag ska jag till Lidingö. Nervös...

1 comment:

mamsen said...

Vi håller tummarna för dig både på Lidingöloppet och i Amsterdam :)