Thursday, September 05, 2013

Spectacular?


Jag förstår att det kan tyckas stort att Mr President kommer hit. Men nej, jag förstår ändå inte riktigt Obama-spektaklet. Att stänga av en hel stad för att det kommer en människa. Kanske inte en vanlig människa som vem som helst, men fortfarande en människa. Stänga av E4 så trafiken inte kan gå, stänga hamnar och luftrum helt. Vem tänker på de miljon(miljard?)belopp som  Sverige förlorar för att verksamheter måste stå stilla? Jag tänker på t.ex. lastbilschaufförer, lastfartyg, resebolag som ska utomlands m.m. De kan ju inte göra sina jobb. För att Obama ska hälsa på. Nu handlar det ju inte om jättelång tid, men jag gillar ändå inte idén. Att ett halvt land ska behöva put their lives on hold för att Reinfeldt vill leka med en ny kompis. Nja.
 
Med det sagt så vill jag också säga att jag har inget ont att säga om Obama i övrigt. Jag tycker lite synd om hans barn som väl aldrig kan få en normal uppväxt när det inte är upp till dem själva att välja liv, men i övrigt verkar han vettig, karln. Iaf inte mindre vettig än någon annan politiker.
 
Glad iaf att jag inte bor kvar i Stockholm längre. Så att jag kan åka till o från jobbet utan att behöva oroa mig för om jag kommer komma fram.
 
Tycker för övrigt att det är lite tråkigt att Jack Nicholson lägger ner. Men det är klart, kan man inte komma ihåg sina repliker så blir det ju väldigt svårt att vara skådespelare!

No comments: