Friday, September 27, 2013

Fredag

Har haft en mentalt jobbig dag. Jag börjar fundera på om jag tar åt mig för mycket när andra har det jobbigt och vad det isf står för? Nu är det iaf som det är och dagen känns om inte svart så iaf en ganska mörkgrå nyans. (Vädret gör det inte bättre).

Försöker tänka på annat istället. Som Amsterdam. Har äntligen fått tummen ur o åkt till passexpeditionen. Ringde i förmiddags för att höra ungefär hur lång kö jag kunde förvänta mig eftersom jag skulle passa tiden till E's körövning (med K, inte Tj). Fick höra att det brukar vara runt 20-25 minuter. Perfekt, då hinner jag sminka mig där. Hem o hämta E, iväg till polisen och upp med sminkväskan. Tyvärr var det ingen kö just idag så jag kom fram till disken med rougeborste och concealer i högsta hugg. "Är du klar?" undrade polisen, som ville ta fotot o gå vidare med livet. Det finns nog ingen människa som är så ful som på sitt passkort (och få som är så snygga som sin Facebook-bild) men jag tycker den blev hyfsad iaf. Bättre än den gamla, där jag var 19 och sur. Inga problem med att bli äldre än, snarare tvärtom de flesta dagar.

Nu hänger jag utanför körövningen och längtar hem. Har anmält mig till loppet, bokat flyg o hotell o ansökt om pass. Vad har jag glömt inför resan? Tre veckor kvar.

No comments: