Monday, August 19, 2013

The Game

När familjen envisas med att gå o lägga sig före 20 så blir man lite lätt ensam resten av kvällen. Så nu sitter jag här med en skål chips och en film. Den lät spännande på baksidan och Michael Douglas har väl aldrig gjort mig besviken. Inte Sean Penn heller för den delen. Filmen i sig verkar vara en två timmar lång mardröm. Känner igen upplägget från ett gammalt CSI-avsnitt (som väl iofs är de som kopierat filmen snarare än tvärtom) men det gör inte filmen sämre.

Efter Midnattsloppet kom jag inte i säng förrän vid 2-tiden, då jag hade ett par familjemedlemmar som gick i mål senare och skulle med i bilen. Sen sov jag hos mamma o pappa så inga barn väckte mig på morgonen heller, så jag vaknade 12:19! 10 timmars oavbruten sömn, förutom att pappa kom in och lånade bilnyckeln en sväng vid 7-snåret eller så. Efter den sovmorgonen hade jag lite svårt att somna igår kväll, vilket väl inte var helt oväntat. Således en trött dag på jobbet, men fick en hel del gjort. Just nu har vi väldigt lugnt på avdelningen, vilket gör att det inte blir så himla mycket jobb att göra öht, så de dagar jag faktiskt gör något vettigare än att bara sitta av tiden för att jag inte har så mycket flex-komp att ta ut är rätt lätträknade. Jag räknar dock med att det blir bättre rätt snart, med nya ungdomar på väg in.

Fortfarande seg i benen efter helgens bestyr, börjar känna av lite halsont. Längtar ändå ut, försöker hitta ett bra upplägg för veckan. Det logiska vore ju långpass till helgen, men det är så tråkigt att använda varenda lördag till det, för man hinner typ ingenting annat. Så om jag orkar kanske jag passar på när barnen har somnat imorgon. Det är svårare än jag trodde att få ihop träning och jobb :( Iaf om man vill komma nånvart med träningen. Ut o kuta en halvmil eller två kan jag ju göra, men jag blir ju inte nödvändigtvis snabbare om jag "bara" rekreationsspringer ett par gånger i veckan. Men ibland måste man ju prioritera också.

Nu är mardrömmen slut, så nu ska jag iaf prioritera sängen. Filmen som sådan får tre starka pumpor. Slutet var inte riktigt lika bra som resten av filmen, så det drog ner.

No comments: