Sunday, August 11, 2013

15 minutes of foam

Jag har köpt en foam roll och jag kan lova att vi kommer bli bra vänner om den fortsätter leverera som idag! Jag har bara testat den en liten stund, men tycker ändå att den där muskeln i benet som gjort ont sen i maj känns bättre, liksom den stela nacken.

Idag har varit en stressig dag. Det började med att E sov dåligt och var halvvaken mellan 3-5, så ingen sömn just då för mamman. Sen vaknade S och tyckte vi skulle gå upp 7.30. Vi kollade lite på friidrotts-vm, innan jag körde upp A vid 10 och gick o la mig själv en stund till. Jag lovar att det inte ens tog en minut för mig att somna om! Efter tupplur o lunch åkte jag o barnen till IKEA & Stadium för behovs- och nöjesshopping. (Va, bara en foam roll, inga tights idag? Jodå, ett par tights också... Jag kommer ruinera mig på träningskläder en vacker dag! Men de var ju på rea, och det är ju så varmt att springa med hellånga och...)

Sen blev det veckohandling med hela familjen, således ingen semesterkänsla över det idag. En middag senare hamnade båda barnen i säng och nu sitter jag här och tänker att en kopp te vore gott. Jag undrar vem som skulle vilja göra den åt mig?

No comments: