Wednesday, August 07, 2013

Onsdag

Kollar Galenskaparnas "30-årsfesten" och skrattar högt för mig själv. Barnen har lagt sig o A spelar dataspel. Jag störtgillar Galenskaparna! Ffa deras musikaliska framträdanden, men just nu är det en gubbe som sitter i en fåtölj och berättar att sconesen han gjorde till 11-kaffet blev inte klara förrän 12. Så han fick kasta dem. Sånt är roligt. A funderar på om det är detta hans svärfar pluggar på nätterna? Tornado - I väntan på nästa OS är nog min favoritigaste favorit, på andra plats kommer de gamla klassikerna, medan de nyare (2000 och framåt) inte riktigt håller samma mått.

Eftermiddagen bestod av höghöjdsbana med jobbet. Jag tog mig upp till första platån och mådde illa, så jag var tvungen att klättra ner igen :( Höjder verkar inte vara min grej, jag gjorde exakt samma sak när jag skulle testa bungy jump för ett 10-tal år sen! Den här gången ska jag försöka bli lite vis av erfarenheterna...

Imorrn är det torsdag, som är min least favorite day of the week. Tanken är dessutom att jag ska ut o springa på morgonkvisten, innan jag åker till jobbet. Så det är nog dags att gå o sova nu. Fast jag skulle vilja kolla klart på Galenskaparna. Och så ska jag nog se om jag kanske kan få lite massage innan sängen... (Helt plötsligt låter det som att jag kanske får ta o springa på lunchen istället! 5.30 kommer bli tufft att gå upp)

No comments: