Thursday, August 15, 2013

Produktivitet

Nej det här med morgnar är INTE min grej! Jag tror jag officiellt ger upp tidiga morgonrundor. Punkt. Fick till 6.36 km efter jobbet istället. Siktade på ett lugnt tempo, men den första kilometern kändes det som att jag sprang i kolasås eller nåt. Så galet seg i benen! Trots det blippade klockan 5.27 på första kilometern. Det tempot orkade jag inte hålla riktigt hela vägen, men snittade 5.34 ändå. Det känns lovande inför Midnattsloppet på lördag, även om jag vet att det blir mer backar då. Nu gäller det bara att fylla på vätska imorgon och äta rätt.

Det har varit en bra dag annars. Fått en del gjort på jobbet, lunchat med fina C och hunnit kramas med barnen. Mest med S, eftersom E gick till en kompis efter middagen, men när hon kom hem gick S o la sig så då hann vi mysa i soffan bara hon o jag istället. Hon säger ofta nu att det är jobbigt att ha en lillebror... :(

Har ägnat kvällen åt favoritprogrammet So you think you can dance, men nu är det dags att diska de sista besticken o sen sova. Imorrn är det fredag!

No comments: