Tuesday, August 20, 2013

JAG ORKAR INTE!

Åh vad jag ogillar rubbade dygnsrytmer! Hade svårt att sova igår kväll också, delvis för att hjärnan snurrade på högvarv o delvis för att grannarna spelade musik när jag väl gick o la mig. Men det var inte det där basdunket man tänker sig när någon klagar över att grannarna spelar musik, nej nej. Istället var det klassiskt, men så högt att det lika gärna skulle kunnat vara stereon i vårt eget sovrum som stod på med väldigt låg volym. Någon som kan mer om klassisk musik hade säkerligen kunnat tala om vad det var för stycke, så tydligt var det. Omöjligt att sova. Och så vaken bebis kl 6 i morse på det. När jag kom hem från jobbet mådde A dåligt, han har varit hängig några dagar nu, så han gick o la sig en stund medan jag var kvar ute på gården med barnen o sen gick hem o stoppade i dem lite middag. Sen kom A upp o då somnade jag istället... Det kändes inte helt välplanerat att somna 17.30 och sova en halvtimme-trekvart, men nu blev det så. Trots det är jag jättetrött och sitter nu här o har dåligt samvete över att jag för andra veckan i rad funderar på att ställa in ett träningspass. Men jag orkar helt enkelt inte! (Dessutom är det säsongsstart för Svenska Hollywoodfruar...) Jag har svårt att se att det blir någon bra träning av det ivf. Kanske, kanske kan få till onsdag-fredag-söndag och få in tre pass den här veckan, men jag ska å andra sidan springa på måndag morgon igen vare sig jag vill eller inte.

Som sagt, det var svårare än jag trodde att kombinera träning och jobb. Får fila vidare på upplägget. Kanske gå o sova samtidigt som barnen för att orka upp på morgnarna? Men när ska man då hinna umgås med A? Ett alternativ är ju att försöka springa direkt efter jobbet, innan jag kommer hem. Inte helt populärt hos A vet jag, men vi kanske kan diskutera en lösning på nåt sätt, så att det inte går ut över honom och barnen.

Jag har förresten bokat hotell i Amsterdam, när mitt resesällskaps sambo (som också ska med) skulle boka på samma fick hon veta att sista rummet var bokat en timme tidigare - dvs av mig :) Ibland har man tur! Inte alltför dyrt var det heller. Nu ska jag bara kolla på lite biljetter också och om nån vecka ska jag fixa pass. Sen är jag good to go!

No comments: