Friday, August 16, 2013

Midnatt råder...

Nej, inte riktigt än. Så här dags (21:44) imorgon står jag i startfållan och väntar på att få springa. Så här dags idag har jag hunnit vara trött i snart 16 timmar, efter att lilleman vaknade vid 6 imorse. Nu skulle jag ju ändå upp några minuter senare så det spelade ingen större roll, men man (läs: jag) blir lite lätt seg resten av dygnet. Det lutar åt att sova middag imorgon, så jag inte somnar halvvägs upp mot Sofia kyrka...

Känner mig allmänt mindre nervös nu, efter gårdagens pass. Det var visserligen bara (knappt) två tredjedelar av morgondagens sträcka, men jag vet å andra sidan att milen i sig inte är någon utmaning för mig längre. Det kommer bli ett par sega backar, men I can do it - yes I can! Och jag längtar.

Läste i Aftonbladet att Zlatan har köpt sig en kyrka. Tyckte jag kände igen kyrkolokalen i fråga och gick in på Expressen, som även skrev vilken kyrka det handlade om och nog var det Elim alltid, där jag tillbringade så många helger i tonåren. Inte visste jag att de hade flyttat ut över halva stan. Lite sorgligt känns det att det ska bli townhouse där, men det är ju inte mitt beslut.

Nu ska jag transportera min trötta lilla kropp till sängen. Om jag inte uppdaterar imorgon så är det för att jag springer och sen är trött, inte för att jag föder barn eller nåt annat dumt.

No comments: