Thursday, March 06, 2014

Vaknade med huvudvärk. På morgonmötet dök allehanda chefer och koordinatorer upp, vilket inte hör till vanligheterna, så stresspåslaget över att det hänt något allvarligt igår gick i topp redan innan 8. Dessbättre visade det sig att det bara var rutinbesök och alla råkade komma till vår avdelning samtidigt. Hade sjukt mycket att göra hela dagen och huvudvärken gav aldrig riktigt med sig. Den var aldrig jättepåtaglig heller, men låg mer som en skugga hela dagen. Trött som ett litet as har jag också varit, inte ens nybryggt kaffe hjälpte. På eftermiddagen skjutsade jag en person till tåget, stannade på Coop på vägen tillbaka och köpte lite smågodis. Funderade på om jag var sugen på Gott & Blandat eller sura colanappar, men behövde inte välja för jag hittade Gott & Blandat i lösgodisform, så jag kunde få både och. Inte alls vad jag behövde egentligen, men det gjorde resten av dagen något mer uthärdlig.

E följde med en kompis hem efter dagis, så jag skulle hämta henne på vägen hem. Passade på att jobba en timme extra eftersom det inte finns nån poäng med att komma hem en halvtimme innan man ska iväg igen. Sen fick E ändå skjuts hem av kompisens mamma då de blev kvar i parken längre än planerat, så jag behövde aldrig åka nån extra sväng. Men nu har jag en timme till godo imorgon och vem vill inte gå hem tidigare på en fredag?

Har klämt i mig kolhydrater resten av kvällen också (i form av bröd), vet inte riktigt vart det här ska sluta... Träning innan jobbet imorgon, eftersom jag inte orkade ikväll. I helgen hade jag tänkt springa, men jag vet inte när det ska hinnas med mellan alla besök hos släktingar både lördag och söndag. Kanske söndag fm, mellan Mojje & Svägerskan? Hade jag varit i bättre form hade jag sprungit från Mojje till Svägerskan, men jag tror inte det skulle vara genomförbart i dagsläget. Har inte sprungit mer än ett par femmor på fyra månader, 12-13 km lär dröja ett tag till.

Nu tar jag min huvudvärk och går o lägger mig istället. Önskar den där lilla loppan E kunde somna nån gång också, men nu lämnar jag hennes öde åt A och bäddar ner mig bredvid S som vägrar sova i sin säng sen några månader tillbaka. Gonatt kära vänner!

No comments: