Monday, March 24, 2014

Självmedicinering


Kaffe är en drog. Idag har alla trådar i huvudet hängt lösa och jag vet inte om någon av dem egentligen leder nånstans öht. Jag minns att jag hade liknande problem för några veckor sen och att jag hittade en bra lösning då. Funderade över vad det var jag gjorde som fick huvudet att hänga med på noterna igen. Jag tror det var en kopp kaffe. Det är som en hönsgård där inne. Tänk er hönorna när räven kommer in, där har ni min hjärna. Full oreda och inget fokus alls. Ibland undrar jag om jag också har typ adhd eller nåt. Fast jag är ju inte särskilt hyperaktiv på nåt sätt…

I torsdags eftermiddag, precis innan jag skulle gå hem, blev jag hastigt och lustigt inkastad i ett möte som ägde rum i förmiddags. Jag hade kunnat ägna fredagen åt att förbereda mig, men det hann jag inte. Istället kom jag helt oförberedd i morse, skönt! Min insats kändes sådär, men enligt övriga så gick det bättre än det kändes. Stackars mamman frågade om vi straffar ungdomarna med prygling eller liknande.

Jaha, hönsen verkar ha lugnat sig något. Ska se om jag hinner få lite mer dokumentation undanstökad innan det är dags att åka hem.

No comments: