Saturday, March 15, 2014

Tröttmössa

Sa jag förresten att jag knåpade ihop halvmilen på sub29 i torsdags? Mycket nöjd med det eftersom jag inte sprungit regelbundet på fyra månader. Kom iväg i ett hejdundrans tempo, kände tidigt att det inte var hållbart så efter 5-600 meter sänkte jag farten. Tyckte jag iaf, men första km gick på 5:09 ändå. Andra gick också fort, sen tappade jag rejält på tredje och fjärde. Sista gick i lagoma 5:40-tempo.

Upplands motor lyckades hitta en begagnad generator åt mig, så priset gick ner några tusenlappar. Är sugen på att laga-sälja-köpa ny(are) bil. För hur länge håller nästa generator?

Vab igår, när båda barnen och A var sjuka. Jag sov middag med S i en och en halv timme. Trodde aldrig jag skulle kunna somna på kvällen, men jag somnade före 22 och sov sen närmare 12 timmar innan jag gick upp i morse. Har ändå varit trött hela dagen. What?! Så ansträngande har veckan inte varit. Idag har alla mått bättre, så A & E gick på bio och jag o S gick till lekparken. Kallt och blåsigt, så jag tappade all motivation till att springa senare idag. Har inte fått tillbaka den än, så vi får väl se hur det blir med den saken...

No comments: