Sunday, March 23, 2014

Helgen

Jag ligger efter i bloggfrekvensen för mars, så jag bjuder på ett till idag! Snart har jag skrivit lika många inlägg i år som jag skrev totalt 2007.

Lördagen bjöd på spinning till slut. Gillade inte passet. Ny instruktör och kontentan av det hela var att det kändes som ett kapat långpass. Jag hade motstånd och så, men jag var ändå knappt svettig och ännu mindre trött efteråt. Passet var bara 30 minuter (jag hann inte gå på cx:en efteråt) men tempot kändes mer anpassat för ett 90-minuters. Missnöjd. Ska inte gå på hennes pass igen. Dessutom har ju snön smält igen, så till veckan snörar jag på mig löpardojorna.

Efter träning o allt som hör till (dusch o lunch) tog jag med ungarna på veckohandling. Hittade ett par schyssta skor som i teorin fanns i både min o E's storlek, tänkte köpa varsitt par men hennes storlek var slut så det blev inget. Dessutom har jag ju en köpfri mars... Hittills har det gått bra. Har behövt avvika ett par gånger, ungarna behövde nya gympaskor när solen tittade fram för ett par veckor sen och det blev 12 grader varmt. Kan ju inte gärna springa runt i vinterstövlarna då. Sen fick S nya gummistövlar och en ny jacka i helgen. De växer som ogräs, ffa han. I övrigt har jag inte köpt nånting. Jo, strumpor till S också. Men det där kändes ändå som rimliga grejer.

Mindre rimligt känns den här huvudvärken. Den blev bättre på eftermiddagen, när jag drack lite kaffe efter några dagar utan. Men nu är den tillbaka. Jag slutade dricka kaffe i onsdags förmiddag. Magen pallar inte mer just nu. Idag ville jag inte sluta längre, så då slutade jag sluta. Imorgon ska jag dock börja sluta igen. Visst är det skönt när man kan få bestämma sånt där själv!

Nu ska jag fundera på refrängen. Kanske den där som E sjunger hela dagarna, klämmer i ända från tårna och rättar mig när jag inte kan texten. Sköning < 3

No comments: