Sunday, February 23, 2014

Spoiler alert

Årets sista femårskalas är avklarat. Iaf av de vi förväntas hålla i, vet ju inte vad vi blir bjudna på framöver. 7 stojiga ungar som for runt, men alla verkade ha kul och ingen blev ledsen. Hade lånat kvarterslokalen för ändamålet och funderar över hur jag inte kan ha upptäckt den förrän i höstas? Tänk vad mycket enklare saker och ting hade varit emellanåt om vi hade vetat att den fanns när det har varit många gäster samtidigt!

Eftersom kalaset krockade med hockeyfinalen så belade vi oss själva med kontaktförbud med omvärlden från kl 13 (förutom de gäster som kom på kalaset såklart, men de fick inte nämna hockeyn). Det är klurigare än vad man tror, iaf om man är som jag och slinker in på Facebook med jämna mellanrum utan att tänka på det. 18.30 slog vi igång reprisen och helt ärligt så var Canada bättre och förtjänade att vinna. Trist hur IOK hanterade Bäckströms dopingmisstanke dock, att komma med resultatet ett par dagar senare än vanligt, precis innan finalstarten.

Inga takers på mitt erbjudande om att låna ut 225 tusen? Nähä, då bor vi kvar i vårt kaos ett tag till. Har ganska mycket kaka kvar från eftermiddagen, hör av er i god tid om ni vill komma på fika så jag hinner röja innan! Nu ska jag slappa lite innan sängen. Försöker få ihop träningsschemat för veckan, vi får se hur det går med den saken... Min plan är måndag kväll, onsdag morgon, torsdag kväll och lördag. Ska diskutera saken med maken och se om han har några invändningar.

No comments: