Friday, February 21, 2014

2014:49

Vilken härlig OS-dag vi har haft! Två brons och en finalplats. Jag tänker mig att många arbetsgivare sliter sitt hår över minskad produktion i OS-tider. Själv har jag ju en arbetsgivare som tillåter OS-tittande (under förutsättning att jag också gör mitt jobb och att ungdomarna har intresse av att se det). Således satt jag bänkad idag kl 13, med ett gäng tonåringar och en medarbetare från Åland. Den sistnämnde möjligen något mindre entusiastisk över slutresultatet än vi andra. Vilken härlig match!

En sväng via Ohlssons tyger på vägen hem, lite paljetter till söndagens disco. Sen snabbmiddag och iväg till E's bästa kompis nån timme på kvällskvisten. Pomp de lux bjöd på vårkollektionen och jag handlade fina barnkläder för alldeles för mycket pengar igen. Men hur fin är inte den här vårjackan till E? Eller den här klänningen? Eller den här söta kjolen? Som ni ser så är det inte svårt att göra av med pengarna... S fick ett par shorts och två bodies.

En sån lägenhet jag vill ha, i området jag vill flytta till, ligger ute på hemnet. De brukar gå som smör i solsken, men på den här var det visningar i helgen som gick och början av veckan och fortfarande ingen budgivning vad det verkar. Så om nån har 225 papp att låna ut - hör av er fort som attan så slår jag till! Om inte så kikar jag väl vidare på Armageddon ett tag innan jag går o lägger mig.

No comments: