Friday, November 01, 2013

Fullt ös, medvetslös

För flera månader sen frågade E om inte vi kunde åka till Leos lekland. Jag är inget fan av såna ställen på helgen när alla andra är där, så jag lovade henne att åka dit när A skulle åka till Piteå och jag skulle vara ledig en fredag. Vad jag inte visste då var att det var höstlov just den fredagen. Galet vad många ungar man kan klämma in på samma ställe på en gång! Lek, stoj, röj och lunch, sen lite mer lek och stoj och röj. 3 timmar som kändes som 3 dagar. Båda barnen hade kul, även om S blev lite sur när han inte kunde klättra upp i rutschkanan.

Efter det åkte vi till Gränby för att köpa ett par födelsedagspresenter, eftersom E fått två kalasinbjudningar till helgen. När vi kom hem ringde ena mamman och berättade att födelsedagsbarnet låg nerbäddat med feber, så morgondagens kalas blir uppskjutet. Jag hade lyckats flirta till mig att lämna E ensam där, för att kunna springa en sväng till den här veckan men tji fick jag. Kalaset på söndag är bara två timmar och då känns det enklare att springa på måndag, istället för att stressa med träning med vagnen och sen duscha innan det är dags att åka tillbaka för att hämta i tid.

Har haft mamma, pappa, syster och svåger här på middag. Det är skönt med människor som tar det för vad det är när man inte hunnit eller orkat ta tag i städningen. Att de kom en timme tidigare än planerat blev en extra ursäkt att inte hinna ;) Favoritsoppan stod på menyn, den verkade gå hem hos de flesta.

Nu hade jag tänkt kolla på Skavlan, vilket jag i princip aldrig gör annars. Det kändes som en sån kväll för en timme sen, men nu känns det mest som att jag ska gå o lägga mig. S sov ingen middag eftersom vi var ute och flängde och han inte fick nån ro att lägga sig, så vid 19 gick det inte att hålla honom uppe längre. Får se om det blir tidig uppstigning eller om han tar igen den missade sömnen. I morse sov han till 8, det kanske är för mycket att hoppas på två dagar i rad?

No comments: