Saturday, November 23, 2013

Girls' night out

Orkade ta mig ner på stan för middag med mammorna på Edenbergs. När vi bestämde datum för nån månad sen så började jag kolla menyn och blev sugen på fisk- och skaldjursgrytan - jag som inte ens gillar skaldjur! Har velat lite fram och tillbaka sen dess, men väl på plats blev det den ändå. Den var okej, men som sagt jag gillar ju egentligen inte skaldjur... Åt gravad hjort med västerbotten och hjortron till förrätt, den var god, men överlag så tyckte jag inte maten höll nån jätteklass. God, men inte supergod. Som det brukar vara på de flesta ställen i Uppsala. Jag vet inte om jag har för höga krav? Sällskapet var iaf trevlig som alltid, men eftersom jag mår som jag gör så åkte jag hem redan vid halv elva. Jag som brukar vara kvar bland de sista varje gång. Nåja, det var skönt att komma bort och få tänka på nåt annat - eller ingenting - ett tag.

Har varit hemma hela dagen, sov till lunch då A och barnen kom hem från öppna förskolan. Sen uträttade jag o E lite ärenden på eftermiddagen och så middag på kvällen. Nu är jag helt slut - det har jag iofs varit hela dagen - och imorgon är det en ny dag. Gonatt alla vänner!

1 comment:

mamsen said...

Vi var och såg Spök igårkväll och efteråt hamnade vi på"lyxrestaurangen" mcd. Inte nån mat att skryta med med dämpade hungerkänslorna iaf.