Thursday, July 04, 2013

Halvårsrapport

Ja, jag hittade min sista kilometer till slut. Jag fick moderera rundan men det gör ju absolut ingenting. Nu ser jag fram emot 12 härliga kilometer imorgon! Och jag ser fram emot att slippa den där backen som jag aldrig orkar springa uppför.

Första halvåret i år sprang jag 32 mil. Det är långt ifrån hälften av mina 100, men det är en bit på väg och jag ser fram emot fler mil andra halvåret, med mindre skador (6 veckors träning försvann i skador första halvåret) och fler långpass! Kanske kan komma upp i åtminstone 85 mil innan året är slut? Ja, jag slutar ju inte jobba mot 100, men det känns svååårt nu :S Förra veckan sprang jag 26 kilometer, det är det längsta jag sprungit på en vecka nån gång. Den här veckan slutar på 24 om jag får till det imorgon.

Plankorna har ju inte heller gått så bra, men det har jag ju redan skrivit om. Och jag har skrivit om mina lopp-mål också. Så ja, där har ni min halvårsrapport.

Och btw, jag sorterade inte tvätten. Måste ju ha nåt att göra imorrn också... Jag kollade So you think you can dance med A istället. Och funderar över vilken klänning jag ska ha på lördag. Jag känner för klänning, men det måste vara en praktisk eftersom det är barnkalas. Och det kan bli regn. Fast då är vi ju iofs inomhus, så det spelar mindre roll. Jag får gå igenom gardelaroben imorrn. Och sortera tvätten. Nu: sängen.

No comments: