Tuesday, July 09, 2013

Fuskträning

Gårdagens träning blev visst mer inställd än uppskjuten. Jag vet inte vad som hände, hade en sån fin plan för kvällen men sen blev det inte ens en tummetott av den. Middags-koma och regn kom emellan. Har ingen energi alls i kroppen, det spelar ju såklart också in. Jag vill ju helst inte somna mitt i spåret... Tar ett par varv i elljusspåret imorgon, kanske tre om jag orkar hålla mig vaken. Tror det är nånstans mellan 2-2.5 km per varv. Kan vara skönt med lite skugga och annat underlag än asfalt (både för knäna och värmen). Och kul med lite mer backar än vanligt! Sen får det bli en runda i Umeå i helgen. Ska ut till Holmön en sväng, där kanske det kan bli lite kust-spring? Ska försöka få med ML på den idén.

Längtar till Umeå! Har inte så lång tid på mig där, så jag har valt att bara träffa de två närmaste vännerna med bihang den här gången, istället för att (som jag brukar) klämma in så många som möjligt och inte få nåt kvalitativt av det. Men jag ser ändå fram emot ett par dagar med fina människor! Och lite grann att få åka tåg ifred ett par timmar dit och tillbaka, kanske hinna läsa en bok eller bara lyssna på musik och titta ut genom fönstret... Allt det där som man liksom inte riktigt hinner med två barn i hasorna.

Var på stranden med E idag. Det visade sig att jag inte var dagens största badkruka... Det var blåsigt och inte så varmt i vattnet, så jag förstår henne! Lyckades bränna mig på magen också, inte så skönt. Jag tänkte att jag skulle smörja in mig men sen föll det bort mellan plättar med jordgubbssylt och fyra varv för att bada fötterna... (Jag doppade mig iaf en gång, till skillnad från sällskapet som vägrade gå i längre än till knäna!)

Nu ska jag ta min trötta kropp och transportera den till sängen, så att jag verkligen orkar springa imorgon! Nu är det slutfuskat för i sommar.

No comments: