Monday, October 07, 2013

Gammalt år, nya mål

Sista (?) målet för året är att springa 2 mil. Det får bli efter Amsterdam, så jag inte tar ut mig inför något av årets två sista lopp den här veckan och nästa. Men sen så!

Sitter utanför E's dansklass o väntar, socialiserar med C och funderar över teknikens under. Det här inlägget är ju kanske mer i den sista kategorin än den andra. Faxen på jobbet likaså. Är det verkligen modernt? Och tryggt ur ett sekretessperspektiv? Jag får inte maila sekretessuppgifter till adresser utanför myndigheten, men faxa samma dokument går bra. Hur vet jag vem som får tag på det i andra änden? Inte så safe om du frågar mig. Iaf inte safeare än mail. Men nu är riktlinjerna såna, vilket ledde till att flera dokument inte kom fram idag som de borde, för att faxen behagade strejka.

Trött som en gnu. Tidigt i säng så jag inte har något att skylla på när jag ska träna imorgon. Intervall på agendan. Hässelbyloppet på söndag, sub55 känns utom räckhåll just idag iaf. Hoppas på nytt PB åtminstone. 56:58 lyder det gamla, på träning.

2 comments:

AnnieeG said...

Wow, ja det kanske jag också ska göra till ett mål för året? Vore ju häftigt att testa :-)

Jess said...

Let's do it! Nya utmaningar är aldrig fel och det får ju gå långsamt när man springer så långt :)