Monday, October 14, 2013

En alldeles vanlig måndag

Det kliade i benen, så jag råkade springa en mil idag också. Jag vet inte riktigt vad som for i mig, men så kan det gå. Får väl se hur jag mår imorgon, just nu känns det som att en foam roll skulle sitta bra. Ska nog passa på innan jag går o lägger mig.

Full rulle hela dagen, med jobb fram till 13-snåret, sen en snabb sen lunch innan det  var dags för avskedsfika för en av killarna på öppna avdelningen. Han var på min avdelning mellan mina mammledigheter, så vi har träffats en hel del och jag tyckte det var en bra ursäkt att få en lugn eftermiddag. Jag menar, riskbedömningar i all ära men smörgåstårta smäller högre alla dar i veckan!

Sen hem o hämta E, iväg till dansen och så ett pre-Amsterdam-ärende på stan i samma veva. Kom hem vid halv 7, värma mat åt E och prata en stund med familjen innan S ramlade ner från en stol och slog i huvudet. Klätterapan < 3 Stoppa barnen i säng och ut en runda. 57:20 landade jag på idag, tror det kan ha varit årets tredje snabbaste men är inte helt hundra. Benen kändes iaf bra och flåset var det inte heller nåt större fel på även om det där trycket över bröstet gör sig påmint mest hela tiden nuförtiden, spelar ingen roll om jag är ute o kutar eller sitter i soffan och dricker kaffe. Ska försöka få en tid på vårdcentralen när jag kommer hem från Amsterdam, det kan ju vara något astmatiskt eller nåt och isf finns det ju enkel hjälp att få. Det är inte värre i styrka än då det började dyka upp före jul förra året, men kommer oftare (i princip varje dag nu i höst).

Har mätt min resväska och konstaterat att den får följa med som handbagage, så nu har jag 12 kg på mig att packa. Wish me luck...

No comments: