Friday, October 04, 2013

Kanelbulle

Jag sitter här med löparkläderna på och väntar på att åtminstone ett av barnen ska somna innan jag ger mig ut. Det verkar inte hända ikväll... Jag gillar inte att springa sent i vårt neighbourhood och klockan är över halv 9 och de ligger i varsitt rum o småpratar för sig själva. Glad att de inte är uppe o ränner (kanske mest gäller E förstås) men ändå drygt. Fast (förhoppningsvis) skönt imorgon bitti.

Jag antar att jag får använda kvällen till att städa inför morgondagens ståhej istället. För imorgon kommer C hit och visar/säljer superfina barnkläder. Jag tror jag har bjudit varenda mamma jag känner på Facebook, iaf med barn som fortfarande är barn, men det verkar bara bli 4-5 stycken som kommer. Skönt, fast lite trist, hade vart kul om lite fler nappade. Vet flera stycken som iofs var intresserade men inte kunde för att de eller deras respektive jobbar, så nästa gång kanske det kan bli lite fler?

Jaja, nu firar jag kanelbullens dag istället. S ligger nu o skrattar i sin säng. Och sjunger Blinka lilla stjärna. Kanske nynnar mer än sjunger, men man hör helt klart att det är rätt melodi.
Gofis! Lägg dig och sov nu.

No comments: