Saturday, October 05, 2013

Prokrastination

När jag klev upp 9.44 imorse var lägenheten inte det minsta städad, trots uteblivet träningspass igår. Inte heller fanns det några äpplen eller något smör till äppelpajen jag tänkte baka. Det fanns med andra ord en del att ta tag i innan gästerna skulle börja anlända runt 14 (egentligen 13.30 eftersom C skulle komma tidigare och sätta upp fyra överfulla ställningar med kläder). På något magiskt vis hann jag handla, få undan det värsta stöket, dammsuga av kök, hall och vardagsrum OCH äta lunch innan de kom. Kanske var min räddning att alla var lite sena. Utom K, som fick se mig plocka i diskmaskinen, men så kan det vara. Jag menar, det är ju knappast någon hemlighet att folk gör sånt.

Ett tag såg vårt vardagsrum ut som en väldigt, väldigt trång klädbutik. Man fick liksom lite grann knöla sig in mellan klädställningarna för att ens komma till soffan. Jag tänkte ta lite kort, men jag kom inte åt kameran som låg i bokhyllan bakom ställningarna. Men åh så fina barnkläder C hade med sig < 3 Jag längtar tills leveransen kommer, vilket borde bli i slutet av nästa vecka. E ska få ett par rosa mjukisbyxor med paljetter och ett nytt regnställ direkt. Resten ska jag spara till jul och födelsedag. Trots typ 400 i rabatt så lyckades jag bränna drygt 2000... Men det hade jag å andra sidan lagt på julklappar ivf, bara det att jag hade spridit ut det över hela hösten istället.  Om nån vill kika på kläderna så rekommenderar jag pompdelux.se. Sen kan ni komma hit på visning igen när vårkollektionen släpps ;)

Fick ihop en liten tjejmiddag när en fjärdedel av besöket stannade och familjen inte behagade komma hem. Mysigt, tack Ah! Nu är alla hemma igen och jag är helt slut i huvudet. Skönt att kunna sitta här med en kopp te och ett avsnitt av Lost och känna att det är helt okej att inte behöva ut o vara social bara för att det är lördagkväll. Jag är så glad att jag inte är 20 längre.

3 comments:

Anonymous said...

Tack själv bästaste habib, det var mysigt! ❤️

Anonymous said...

PS. När jag kom hem visade jag p vad jag köpt... han tyckte den grå onepiecen var finare så vi bytte! ;) så i vår blir småttingarna "likisar" 👍😃

Jess said...

hihi, mys <3