Thursday, April 18, 2013

Regntunga skyar

I morse när regnet öste ner ångrade jag bittert att jag sköt upp gårdagens träning. Väntade hela förmiddagen på att det skulle bli uppehåll men det hände liksom inte, så när Gubbis sovit och ätit lunch så stack vi ändå. Blev halvt Fångad av en stormvind efter drygt halva vägen, men eftersom Ingenting kan stoppa mig så fortsatte jag ändå. 5.96 km på 38 minuter, med vagnen i regnet. Ganska nöjd ändå, trots att jag var genomblöt när vi kom hem. Alla funktionstoppar OCH min regntäta löparjacka låg i tvätten, så jag körde på träningströja i bomull och en jacka som inte höll måttet för vätan...

Stressade igenom lunch o dusch, måste börja springa tidigare på dagarna. Blir ju kanske enklare nu när det är varmare på morgnarna så jag kan springa direkt efter lämning på dagis. Jag får helt enkelt gå o lägga mig tidigare så jag inte behöver sova middag med S... Det har annars blivit lite av en vana, att gå o lägga mig sent eftersom jag ändå kan sova nån timme med honom runt 10-snåret, i väntan på att temperaturen ska stiga ett par grader.

Efter stresslunch & -dusch hämtade vi E och gick över till grannen o deras 5-åring för att leka en stund. Lagom till mellis slutade det regna, men nu har jag inte tid att träna mer den här veckan eftersom A jobbar hela helgen. (Om jag inte lyckas övertyga honom om att vara vaken en liten stund extra på lördag morgon, vi får se...) Tjejerna fick leka ute på gården en stund, medan S sov middag igen och mammorna satt i solen och glassade. Skön eftermiddag!

Nu är det iaf torsdag kväll och imorrn ska jag ta med båda barnen till Leos lekland för en playdate och lunch, sen syskonfotografering på Maxi. Och ensam med båda barnen i helgen blir det definitivt ingen tid för att sova middag, så det är nog dags att gå o lägga mig nu.

No comments: