Monday, April 08, 2013

Måndag

 Okej, chicken tikka var kanske inte det mest optimala att äta efter att inte ha ätit alls på två dagar, men det var fantastiskt gott till gårdagens film! Åh vad jag gillar att äta god mat < 3

Såg en intressant film igår kväll, Exam. 8 kandidater till ett jobb, 80 minuters test, bara ett rätt svar. Men ingen fråga? Den kunde ha gått ännu djupare in på gruppprocesser och socialpsykologiska teorier, men man hinner väl bara so much inom ramen för en normallång film. Däremot vet jag inte riktigt om jag tycker den klassar in i kategorin thriller, som den utgav sig för att vara? Men jag vet å andra sidan inte vad jag skulle kalla den istället heller. 2.7 pumpor (en svag trea kanske andra skulle kalla det).

Med tanke på omständigheterna (tre bra pass förra veckan, matförgiftning i helgen, vagnen och vädret idag) så gick dagens runda faktiskt ändå helt ok! 5.15 km på 32:24. Nu hade jag iofs bara vagnen halva vägen, eftersom JoA tog den andra halvan, men den var ändå med och drog ner vårt gemensamma tempo hela vägen. Och ändå sprang vi i snitt 6:17/km. Jag mådde lite illa efter ca en tredjedel, men det gick över efter nån minuts promenad och sen sprang vi resten av vägen. Kändes när vi kom hem som att jag hade kunnat ge mer, men det var nog bäst att ta det lite lugnare idag... Siktar på ca 7.5 km de närmaste passen, sen ska jag försöka mig på 9 i slutet av nästa vecka om allt känns ok. Nu längtar jag tills snön smälter i slottstrapporna, så jag kan träna där. Det är ca 4.5-5 km dit, vore så perfekt att springa dit, köra lite trappträning och sen kanske springa hem (om jag orkar, annars går bussen precis i närheten...) Men tills dess får det bli vanliga intervaller på platt mark.

Enligt yr.no ska det bli runt 15 grader i början på nästa vecka. Behöver jag säga att jag längtar?! Kanske att man till och med kan springa i bara linne då, vågar man det?

No comments: