Wednesday, April 10, 2013

Blyben

Jag siktade på 8 km idag och hade målet på sub50. Tyvärr var det nån som hällde bly i mina ben under natten, så det var tungt att ens ta sig ut och ffa med vetskapen om att vagnen gör det ännu tyngre. Slutade på 49:57, men bara 7.67 km :-( Jaja, next time! Och då ska jag springa 8 km också, ska hitta 330 meter till runt nåt kvarter nånstans.

Idag känns det som allt har gått ett i ett, men jag förstår inte hur för jag har ju inte gjort nånting! Började dagen med att lämna E på dagis och sen gå hem o sova middag med Gubbis. När vi vaknade fick han lunch och sen sprang vi en stund. Hade iofs lite svårt att klämma in både dusch o lunch innan hämtning, men mest för att lillfisen kom på att han ville ha mellis när jag skulle slänga i mig min micrade lunchlåda. Hann dock till dagis i tid. E ville inte till parken idag, så vi gick hem istället. S somnade igen efter nån timme så jag o E ritade i hennes rum tills han vaknade. Sen lekte vi allihop ett tag tills A kom hem och det blev dags att laga middag m.m. Som ni hör så har det inte varit så fullt upp som det känns. Men just nu är det iaf skönt att hinna sitta ner en stund och titta på Vänner och planka lite. Igår morse när jag vaknade hade jag fortfarande inte en plankminut i april, nu har jag 22!

Imorrn blir det mammamys med mammorna och ett par bebisar, sen blir det mer mammamys med tillhörande playdate hos grannens femåring. Men nu ska jag sova en skvätt.

No comments: