Friday, August 27, 2010

Shooooopping

Eftersom min frisör frågade häromdagen om jag tränar jämt, eftersom det är det enda som händer på min blogg, så tänkte jag leva upp till det ryktet idag också. (Sen är det ju inte sant, förstås...) Nu har träningen gått bra två gånger i rad, laddar för ett bakslag nästa gång (på måndag). Sen tänkte jag träna en gång till på onsdag eller torsdag nästa vecka o sen vila ett par dagar innan Tjejmilen. Sprang ett par varv i elljusspåret idag, totalt drygt 6 km. Kändes så bra i kroppen att jag funderade på ett varv till, men jag hade inte tid eftersom jag har lovat att göra pastasallad till 20 personer till imorgon.

Unnade mig en rejäl shopping spree i förmiddags. Kom hem med inte mindre än två baströjor, en svart och en vit t-shirt helt enkelt, FEM tunikor, ett par nya solglasögon (eftersom jag hade tappat bort mina. Naturligtvis hittade jag dem i eftermiddags, efter flera veckors bortavaro...), ett skärp, ett anteckningsblock och lite smink. Det mesta av kläderna var på rea och jag sparade inte mindre än nästan 900 kronor jämfört med ordinarie pris! (Och för att vara rättvis så borde jag kanske tala om hur mycket jag spenderade också... Exklusive lunch så blev det ca 1100). Alltså: Nästan 50% totalrabatt. Hur det gick till vet jag inte riktigt, men trevligt var det! När jag berättade för A så sa han att om jag fortsätter shoppa så kanske vi har råd med en resa till slut, vilket ju är en intressant tanke; att shoppa tills man har råd att resa... Me likey!

Ett tips till alla därute, oavsett om ni är eller tänker bli eller absolut inte tänker bli gravida: H&M's mammaavdelning har mycket bra bastoppar, både tröjor och linnen! Jag köper så gott som alla mina baskläder där fortfarande (ja, överdelar då...) fast jag inte är eller planerar att bli gravid de närmaste åren och till och med känner mig smalare än på länge (tack vare all träning i sommar). Varför jag gillar dem är för att de är lite längre än "vanliga" linnen och toppar, så man behöver inte riskera att visa magen för halva världen. Det kanske iofs bara är jag som har det problemet... Men jag har det och det är inte bara för att jag är tjock utan för att min överkropp helt enkelt inte är kompatibel med normallånga t-shirts. Den är väl för lång i förhållande till omfång, eller nåt. Hur eller hur...

A & E sover redan, vi ska på bröllop imorgon, kanske dags att göra dem sällskap.

No comments: