Wednesday, August 04, 2010

500

Sköt upp dagens träning till imorgon, vilket jag börjar ångra nu, men det är så dags... Imorgon ska jag försöka tänka på att dricka ordentligt under dagen, då det till största delen var detta som gjorde att jag inte orkade ta mig ut just idag. Det och bristen på lunch. Det är klurigt det där att hitta en bra tidpunkt för träning! Det måste vara en tid när A kan ta hand om E, det får inte vara för långt efter maten men inte för tätt inpå heller. Jag borde bli bättre på att äta på regelbundna tider och inte slarva med mellanmål på eftermiddagen... Om jag hade ätit lunch idag och sedan mellanmål så hade jag ju orkat innan middagen, men nu åt jag tre bananer på eftermiddagen eftersom jag hade glömt lunchen... Tre bananer är väl inte det sämsta man kan äta istället för mat, men det är ju inte direkt nåt man orkar hur länge som helst på heller. Alltså kände jag behovet av mat när vi kom hem från parken och affären vid halv sex, värmde en låda som fanns i kylen men sen blev det ju liksom direkt efter maten och då tycker jag inte om att träna och sen blev det för sent... :( Hur som helst, imorgon ska jag ut, inspirerad av ett proffs har jag sett ut en delvis ny runda på 7 km som jag tänkte ge mig på nån gång under eftermiddagen. Ska på lunchdate hos en av E's småvänner men när vi kommer hem därifrån så är A hemma och då ska jag passa på (eftersom jag förutsätter att det inte blir så soligt imorgon heller). En sak jag har funderat på är det här med dricka under passen. Jag dricker typ två eller tre gånger per kilometer, Tjejmilen har tre vätskekontroller på hela sträckan! Jag måste ha ett vätskebälte... Behöver inte mycket varje gång men orkar mer om jag dricker ofta. Så kan det gå!

NU måste jag iaf sova, annars orkar jag ingenting imorgon oavsett vad jag äter och dricker!

2 comments:

AnnieeG said...

Själv dricker jag inte om jag springer under en mil, olika det där :-) och en vanesak, förmodligen? Kör hårt på 7-kilometersrundan, ser fram emot att själv kunna springa snart igen... såååå trist att inte kunna ge sig ut själv när alla andra håller på att ladda som bäst för alla lopp... :-/

Jess said...

nu blev det bara 6.2 idag, min tur i skogen regnade bort o luften på gymmet var så där så jag gav upp till slut :) Hoppas du mår bättre snart så du inte behöver gå alla lopp i sommar/höst!