Sunday, August 15, 2010

Jessica om...

min fantasi: Min fantasi är alldeles för livlig! Såg en man på bussen häromsistens, han bar på en väska, skulle mycket väl kunna vara en träningsväska eller liknande, men jag fick för mig att han hade automatvapen och skulle råna en bank. Så jag satt där bredvid honom och försökte få ett hum om hur han såg ut, utan att stirra såklart, så att jag skulle kunna ge polisen ett bra signalement. Har dock inte hört om nåt bankrån i Uppsala på sistone... Och idag i spåret var det en tjej som sprang åt andra hållet, fick för mig att hon skulle bli mördad och att jag skulle vara den sista förutom mördaren som hade sett henne i livet. Sen funderade jag på hur snabbt jag skulle kunna springa på adrenalin och vem jag skulle stoppa för att larma polisen.

möhippan: Lilla Stjärnan ska gifta sig och ska man gifta sig så ska man ha möhippa! Så detta ordnade vi igår åt henne. Eftersom hon inte alls tycker om att skämma ut sig på stan så skippade vi såna där pinsamma uppdrag som att sälja pussar o kramar i fula kläder och liknande. Eller ja, de fula kläderna skippade vi ju inte... Jag ordnade ett par snälla killar som hon inte kände igen som kidnappade henne på förmiddagen och körde runt henne med ögonbindel en bit i norra Storstockholm innan de lämnade av henne hos oss i Infra City. Där köpte vi lunch, åkte ner till lilla Trollholms-stranden och picknickade. Efter lunchen begav vi oss mot Upplands Väsby för lite bowling som inte gick så bra vare sig för mig själv eller för blivande bruden... Detta trots att hon försökte få lite proffstips från gubben bredvid som slog strike på strike. Efter bowlingen tog vi kaffepaus på McD, handlade mat på Willys och lämnade av den där vi skulle vara på kvällen, sen åkte vi tillbaka till Infra City för ett äkta turkbad, eller Hamam som det heter på turkiska. Bruden fick en skrubb av personalen och sen skrubbade vi varandra. Superskönt och häftig upplevelse, man låg liksom på ett stort marmorbord och blev skrubbad, men jag var helt slut i både knopp och kropp efteråt! Sen grillade vi i Rotebro, vilket var väldigt skönt med tanke på närheten till E4 och hemfärd... :)


dagens träningsrunda: Min vana trogen hade jag dragit nya rundan genom en hage, denna gången var det får som bodde där. Så det blev till att dra om rundan utmed vägen igen och ett (fel?) val i en y-korsning gjorde den kilometern längre än vad jag hade tänkt från början. Så idag mina vänner (och andra) har jag sprungit 7,1 kilometer. Hade det vart tävling hade jag nog tagit en mil av bara farten! Kom in i andra andningen redan efter någon kilometer, sen blev det iofs trögt runt 4 (seg uppförsbacke) och nånstans mellan 5-6 också, där skogen visst kryllade av uppförsbackar! Det gick dock attans fort på slutet och nu sitter jag här med en endorfinkick som heter duga och undrar om jag nånsin kommer somna ikväll. Det finns nackdelar med kvällsträning...

Lillstrumpan: Imorrn börjar hon dagis! Ingen liten lillstrumpa längre... Jag har inte riktigt fattat än... Om drygt två veckor börjar jag jobba! Jag bjuder på en favoritbild:

2 comments:

littlestaar said...

Tack min kära kära vän att jag slapp skämma ut mig alltför mycket! Det var en otroligt härlig dag, precis som man vill en dag me tjejerna ska va!!!
Bilden på skrutt e obetalbar, en riktig lite spellevink som säkert kommer trivas bra på dagis, redo för mycket bus, men jag förstår precis hur du känner, "ska min lilla..." Hoppas det går bra förEr alla TRE!!!
bozas i mängder!!!

jossan said...

BRA JOBBAT JESS!!!:)