Sunday, August 08, 2010

Nu igen...

Augusti har vart en ovanligt bloggaktiv månad!

Om det går bra i Tjejmilen i år så funderar jag på Hässelbyloppet i oktober, när jag ändå är i farten liksom... Sen till nästa år kanske jag ska satsa på Midnattsloppet? Det verkar rätt mysigt på nåt sätt... Jaja, en sak i taget, jag börjar med iForm-loppet på onsdag! Förhoppningsvis kommer jag igång igen, är fortfarande lite stel i ena benet men jag tänkte ta ett långt och varmt bad senare idag och hoppas att det mjukar upp lite! Känner i hela kroppen att jag är sugen på att springa igen, eftersom jag inte kände mig färdig när jag avbröt i fredags så har jag egentligen inte sprungit sen i onsdags, det är dags nu! Imorrn...

Tänkte åka till kyrkan idag. Det gick sådär bra... Vi har inte vart där på ett tag och således missat sommarsamarbetet med Baptist, så det var möte i baptistkyrkan idag, men dit orkade vi inte åka. Tog en runda på Ikea istället och sen lunch på Max. Man kan ju fråga sig hur inkompetenta människor som kan få jobb där. Jag skojar inte när jag säger att det stod 10 personer bakom disken, för att göra hamburgare och ta betalt. Ändå fick jag stå i kö i över 20 minuter och då var det ändå inte ens supermycket folk där! Men personalen (sommarvikarier hela bunten skulle jag gissa...) stod liksom bara o tittade och verkade undra vad de skulle göra... Borde man inte kunna sitt sommarjobb när det trots allt är augusti!? Hur som helst, vi fick mat och E älskade hamburgaren! :)

ML och NJ var här igår. Tycker om när folk faktiskt stannar till på vägen istället för att bara åka förbi (vilket ju skulle vara det enklaste...) Vi åt middag, spelade lite Wii Fit, pratade träning och sommarstugor och åt choklad... NJ fick inget svar från kompisen hon skulle bo hos i Sthlm i veckan så hon sov över här, skjutsade henne till tåget i morse. Jag är så glad att jag har mina vänner, det är synd bara att de flesta nära vännerna bor så långt bort... Eller så kanske det är jag som bor långt bort, vad vet jag? :)

Helt snurrig i huvudet för jag är trött nu, borde kanske sova en stund medan E ändå sover middag...

No comments: