Monday, October 27, 2014

Tjejhelg

En ondsint förkylning har satt sig i mitt bröst. Den håller mig inte direkt vaken på nätterna, men gör ont och stör på dagarna. Funderade på att sjukskriva mig, men har budgeterat i flexmallen för att jobba över ett par timmar på fredag (när jag annars jobbar halvdag), så jag försöker harva mig igenom veckan. Jag älskar att kunna jobba lite extra på halvdagar, går ändå hem tidigare men får mycket + i tidlistan, som jag kan ta ut en annan gång.

Förra veckans vikt gick inget vidare. Två hotellfrukostar och två restaurangbesök i helgen har satt sina spår… Plus vissa fysiologiska omständigheter som lägger på en hel del vikt några dagar varje månad. + på vågen, uppe över min startvikt i morse :/ Jag hoppas på att vara tillbaka vid nästa invägning, på söndag morgon. Förutom i helgen så har jag skött mig rätt bra vad gäller näringsintag, så lite trist att få ett sånt besked. Men nya tag, så går det neråt igen!
Förutom att äta så har jag ägnat helgen åt att mysa med två av de bästa, Ja & Jo. Vi åkte till Sthlm i fredags, bodde två nätter på hotell på Söder och hade en helt fantastisk helg tillsammans. Middag hos Greken på hörnet i fredags, yumm! Dolmar och tzatziki till förrätt, fetaostfylld bifteki till varmrätt. Sen hade Jo tagit med en kladdkaka som vi åt på hotellet. Lördagen bjöd på hotellfrulle, shopping och storm troopers vid Hötorget.

 
Satt en och en halv timme på Sandys och åt lunch/drack latte också.

(Fast det här var visst min espresso)

Sen tillbaka till hotellet för att göra oss i ordning för kvällens stora event – En dans på rosor på Metropol Palais och middag på Hard Rock. Tyvärr hade Ticnet skrivit fel i bokningsutskicket, så där stod att föreställningen började 18.00, varför vi hade bokat bord till 20.15. När vi kom fram fick vi veta att den började 21.00… HRC låg precis vägg i vägg, så vi hoppade in och frågade om de hade bord tidigare. Fick vänta ca 45 minuter, men sen så. Jag åt deras Famous Fajitas (undrar om jag någonsin ätit någonting annat på någon HRC jag varit på i världen?) och avrundade med att dela en Hot Fudge Brownie med tjejerna. Mums!

Föreställningen var helt fantastisk när vi väl var på plats vid rätt tid! Så otroligt duktiga dansare. Det enda jag har att invända var att dansarna bytte roller med varandra, vilket blev lite förvirrande. Nu hade det klargjorts innan att färgen på kläderna visade vem som var vem, men jag hade ändå föredragit om en och samma person hade spelat samma roll genom hela föreställningen. Tyvärr tog batteriet i telefonen slut så jag hann bara ta en bild… Kändisspottade Babsan i ljud- & ljusbåset.
 

Söndagen bjöd på frukost igen och sen hem till Uppsala. Däckade när jag kom hem, efter en intensiv men rolig helg < 3 Tack till alla inblandade!

2 comments:

Anonymous said...

Tack fina du �� /Jo

www.mewertzaxelsson.blogspot.com. said...

En kommentar ifrån mig, maten ser fin ut - men jag skulle gärna varit hos Ester o Séur, tusen gånger heller än att titta på denna föreställning. Mvh Mita.