Monday, May 19, 2014

Ingenting är heligt

Det sprider sig som en löpeld och jag får frågor från både höger och vänster - vem är det som skriver på Facebook och vad betyder det? Eftersom saker sprids till alla man känner så fort man kommenterar nåt så kan jag väl skriva en förklaring för den nyfikne här också: Min morbror blev sur över att han missat inbjudan till kusinträffen som var i helgen. Därav hans status, som jag kommenterade på och som alla mina vänner verkar ha sett (åtminstone fyra som påpekat det). Personligen tycker jag det är lite för mycket fjortisvarning för någon som har fyllt både 50 och mer, att i en Facebook-status be släkten dra rätt långt bort. Men det får stå för honom. Han får väl tjura bäst han vill, det är ingenting man kan göra åt saken i efterhand. Ett alternativ hade ju varit att ringa något av syskonen och höra varför man inte fått inbjudan. Då hade man kanske fått veta att den skickats.

Nu vet ni som undrar. Det finns tydligen fler delar av släkten som verkar komma från en annan planet ibland.

Satt i bilen i fredags, hade nyss passerat Södertälje och ville veta hur långt det var kvar till nästa McD, eftersom E önskat middag där. Skrev in på GPS:en i telefonen och hoppades på att den automatiskt skulle hitta närmaste. Av de förslag jag fick upp så var nog Kungsportsavenyn i Göteborg det närmaste. Resten låg i Luxemburg, Paris, Texas m.m... Dit hade jag ingen större lust att åka för middag just i fredags kväll, så vi fick helt enkelt fortsätta utan nån tid att förhålla oss till.

Hann med ungefär hälften av det jag hade planerat idag. Hann ringa tandläkaren och hann till terapin, men sen jobbade jag bara 6.5 av de där 8 timmarna och nån träning blev det inte i regnet. Insåg att jag kan hinna det imorgon och att prognosen säger bättre väder då, så jag kurerar huvudvärk istället. Och lagar Garmin, så jag kan ha honom med mig imorgon. Som jag har saknat min vän!

No comments: