Saturday, March 23, 2013

Keso

Den här veckan har jag skrapat ihop 17 kilometer, vilket känns helt okej. (Synd bara att jag ligger ungefär 10 mil bakom redan efter tre månader...) Kroppen känns däremot inte helt okej. Har haft träningsvärk efter varenda pass de senaste två veckorna, vilket är en smått overklig känsla eftersom jag brukar vänja mig ganska snabbt när jag väl kommer igång med att träna. Men det värsta är smärtan i vänster sida. Vet inte om det är muskulärt (är det ett ord?) eller om det är ett revben som gått av (hur nu det skulle gått till?!), men jag har fruktansvärt ont och när nåt av barnen vill ligga o kramas i sängen på morgonen så vill jag mest bara skrika rakt ut. Dessutom har jag svårt att ligga ner och att resa mig ur sängen, vilket gör hela spektaklet med att sova till en enda röra. Räcker det inte med att man har småbarn på nätterna liksom? Djupandningen har ju varit problematisk till och från ända sen jul, men nu gör det ont när jag försöker. Har ingen större lust att leta upp nån doktor, men om det inte blir bättre de närmaste dagarna har jag kanske inget val längre.

Igår var jag inte hemma många minuter. Började med öppna förskolan, åkte hemifrån 9 och kom tillbaka vid 14. Nånstans däremellan började jag göra middagsplaner med ett par vänner. Dumpade barnen hemma och lämnade över ansvaret att avsluta planeringen på A. Åkte ner på stan till min bokade sminkning på Make Up Store. Fick sms från A att vi skulle vara hos vännerna vid 18.30. Passade på att köpa lite schampo och bebiskläder när jag ändå var på stan, sen hem o hjälpa till att göra barnen i ordning och så direkt iväg igen. Kom hem ca 22 med två fortfarande vakna barn. Jag tror aldrig S har varit vaken längre än till 20 sedan han började med regelbunden dygnsrytm... Trots det var båda vakna före 7.30 imorse! Why?! Hur som helst så var sminkningen kul, gjorde dessutom ett par kap på produkter som skulle utgå ur sortimentet och därför kostade en bråkdel av ordinarie pris. Fick ansiktsvatten, mascara, rouge och en concealer för ringarna under ögonen för 545.-, istället för närmare 900.- som det skulle gått på i vanliga fall. Men så hade jag ju mitt presentkort också, så jag betalade bara 50.- själv. Sen när jag skulle köpa schampo så var det också på rea, så jag betalade 399.- för 750 ml schampo + 750 ml balsam, istället för ord. 799, eller istället för 199.- för 250 ml schampo. En bra dag om jag får säga det själv. #iheartgreatdeals

Idag har också varit en produktiv dag. Började med att träna tillsammans med E, sen hem till lunch, playdate och städning. Nu ligger fötterna på vardagsrumsbordet och tekoppen står inom bekvämt räckhåll.

Har ni testat de här godingarna btw?


Jag har bara hunnit testa den med hasselnötter, tranbär & blåbär (den blå burken) och den är YUMM! E skulle beskriva sitt förhållande till keso när vi var på affären häromsistens: "Ja! Min favorit! Min äckelfavorit!" och jag kan känna lite likadant - jag har aldrig gillat bara naturell keso, men med lite bär i, eller de smaksatta med paprika/chili under en skiva rökt skinka, så kan det vara hur gott som helst. Ungefär som de här! Inte jättebilliga, men suveräna att ha efter träningen. Den övre, med cashew, ananas, apelsin och papaya (tror jag...) har jag i kylen, ska testa den på måndag. Återkommer kanske om jag orkar lämna rapport.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen lägga mig. Har inte plankat på ett par dagar pga. smärtan i sidan, så jag kommer nog inte komma upp i 100 den här månaden. Men jag är uppe i 61 minuter för mars, så timmen är ju avklarad iaf. Häromdagen kände jag ett behov av att variera plankorna, så då tog jag bort en soffdyna och la upp fötterna där. Det var jobbigare men jag klarade ändå 90+60+60+60 sekunder. Jag skulle vilja testa single leg planks, men mitt problemben håller inte riktigt för det. Jag känner mig som en gammal tant med alla mina krämpor... Nu får det vara slutgnällt! Gonatt.

No comments: