Tuesday, August 05, 2014

Mord och inga visor

Mycket nöjd med att min nya telefon behagade dyka upp redan idag, men insåg till mitt enorma förtret att mitt gamla sim-kort inte passade i. Typiskt! Planen för kvällen var ju att lära känna min nya kompis, men nu blir det till att vänta några dagar till. Måste ha missat den informationen när jag läste om telefonen/beställde, hade ju annars varit smart att beställa micro-kortet samtidigt. Nåväl, nu är det som det är. Telefonen ligger iaf bra i handen och väger inte så mycket, så det börjar lovande åtminstone.

Helgen i Övik var på alla sätt underbar. "Norrland" (i detta fallet Övik och Umeå med omnejd) är ett av mina andra hem på jorden och fantastiskt vackert så här års. Sol, salta och söta bad, lugn, god mat, vacker natur, träning och fina vänner. (Träningen gick för övrigt sådär, fick inte alls till vare sig backpass eller medeldistans). Mycket tacksam över att mina föräldrar utrustade mig med en av mina finaste vänner redan 1983 < 3

Sjuårig bröllopsdag igår, firades inte särskilt storslaget alls. En pizza med barnen och en halvbra film på kvällen. Svensk deckare à la TV4, Mördaren ljuger inte ensam. Inte helt oförutsägbar och tyvärr inte jättespännande heller, men lagom sommarunderhållning. Vi passade på att gå ut och äta middag ensamma redan i juni när vi ändå hade barnvakt en vecka, därav det icke-existerande firandet igår. Nu ser vi fram emot nästa sju år, till att börja med.

Njuter av sista lediga veckan för denna gången, semestern har varit genomgående bra och jag hade inte haft något emot att förlänga den en vecka till eller två. Imorgon planerar jag för bad och PT-timme. Har en skadad axel, hoppas att den inte hindrar mig för mycket. Avrundar den här dagen med lite Midsomer-mord, i sommardeckarandan.

1 comment:

mamsen said...

Vad gör man inte för sina barn ;)