Tuesday, April 01, 2014

Trötttisdag

Jag får ingen ordning på min träning för tillfället. Inte blir det lättare av att A är hemma med migrän när jag planerar att träna heller. I morgon hoppas jag på lite mer värme och lite mindre gnäll här hemma, så kanske jag kan komma ut en sväng. Jag sprang 6.75 med vagnen häromdagen (okej i ärlighetens namn så sprang jag inte i en enda uppförsbacke...) och helt plötsligt känns milen inom räckhåll igen. Om A mår bättre ska jag försöka dryga ut rundan till 7 jämna imorgon (utan vagn). Sen är jag liksom igång igen. Om jag nu får pli på disciplinen. 6-7 grader imorgon em/kväll säger yr.no. Kallt, säger jag. Men det är väl bara att dra på sig en extra tröja.

Tre timmar i arbetslunch&möte idag satte sina spår i hjärnan, eftermiddagen gick i slow motion. På något magiskt vänster lyckades jag ändå få saker och ting gjorda. Förundrades över vilka dokument vissa externa aktörer tror att vi har glädje av när vi ber att få in bakgrundsmaterial. Imorgon ska jag visst på föreläsning om barn som blir utsatta för människohandel (eller nåt liknande) på förmiddagen. Spännande.

Nästa höst (alltså 2015) funderar jag löst på att åka på träningsresa till solen. Jag tror mig ha förankrat idén hos A, som då får stanna hemma med barnen. Portugal eller Fuerteventura eller nåt. Runt oktober. Sällskap är välkommet. Annars kan ni stanna hemma i höstrusket om det känns mer lockande.

Funderar på om jag orkar tvätta håret ikväll eller om jag ska torrspraya det imorgon. Just nu lutar det mer åt det senare alternativet... 


1 comment:

Anonymous said...

träningsresa låter nice:)/Jo