Tuesday, April 29, 2014

Sweden at its best

Efter de senaste rundorna är jag helt säker på att beslutet att beställa nya skor var helt rätt på alla sätt o vis. Kollade lagerstatus idag och insåg att min storlek är slut på skorna jag vill ha - vilken tur att jag beställde när jag gjorde! Längtar efter bättre spänst i gummit. Beställt ny musik också (japp, jag köper fortfarande cd-skivor), vårens rundor kan bli hur bra som helst!

Jag älskar den här tiden på året. Sverige är så sjukt vackert! Varma, soliga dagar med ljusgröna, blommiga träd och mjuka gräsmattor som inte hunnit bli bruna och stickiga av för mycket sol och för lite regn. Och så rundan ikväll då; Solen hade redan gått ner, men det blir ju inte mörkt för det. Skogen däremot stod svart framför mig som kontrast mot den där ljusa, härliga himlen. Ljuset som för den delen speglade sig i vattendraget jag sprang parallellt med bitvis. Jag reflekterar sällan över naturen, men just nu är den som bäst och jag är tacksam att jag har hälsa nog att orka springa, styrka, kondition och inga pollenbesvär. (Motivationen är en helt annan historia). När jag har laddat kameran i helgen så ska jag ta mig ut o fota lite nån kväll tror jag. ("Varför laddar hon inte kameran direkt?" undrar kanske någon nu. Det är för att jag har tappat bort min laddare, men i helgen ska jag till pappa som har en likadan så då lånar jag den. Sen letar jag reda på min). En gång i tiden hade jag en plan att hitta en speciell plats och fota samma plats vid samma tidpunkt varje vecka under ett år, jag undrar om det någonsin kommer vara möjligt att genomföra. Kanske inte, för då kan man aldrig åka på semester. Ska suga på karamellen ett tag till o se om jag hittar nån lösning. Tills vidare njuter jag bara i fulla drag.

Klockan tickar mot midnatt och jag flexade morgondagens arbetstidsförkortning redan idag, så over and out om jag ska orka en heldag i morgon.

2 comments:

Anonymous said...

Kanske fota en gång i månaden vid samma tidpunkt?!? Inte lika bunden då... :) /ah

Martina said...

Bra idé. Jag fotade i allén förra året, januari - maj. Sen glömdes det bort. Nästa år kanske. Eller varför inte börja såhär mitt i. Hmmm... inspirationsblogg den här för tillfället. ;-)