Sunday, April 20, 2014

Glad påsk

Det blev en traditionsenlig påskafton i Stockholmsförort. Jag tror vi har varit där varje år sen vi gifte oss. Barnen (ffa E) var speedade redan innan godiset, men på det stora hela tyckte jag de skötte sig bra. Solen sken, så äggjakt och utelek stod på agendan, förutom umgänge och god mat. Har ägnat resten av kvällen åt att mysa med A och anmäla mig till Midnattsloppet. Mitt träningsschema innehåller ändå ett milpass den dagen, så varför inte. :) Nu återstår bara att se vem som tar hand om barnen, har inte löst den petitessen riktigt än.

Jag längtar till den dagen milen känns som ett lagom pass igen. Nån träning i helgen har jag inte fått till, men imorrn så! Mitt stora problem nuförtiden är att jag inte prioriterar träningen, allt annat blir viktigare att hinna med (som att köpa nya skor till E, eftersom de jag köpte för en månad sen är trasiga i blixtlåset), hinna veckohandla, ta hand om sjuka barn etc. Inget osunt och egentligen inte några undanflykter heller, bara en prioriteringsfråga där jag plockar bort mina egna behov. Ska bli bättre på det. Ett behov jag tänker tillgodose för min egen del alldeles strax är iaf sömnen, tack och godnatt!

1 comment:

mamsen said...

Nånstans är det ju sunt att prioritera barnen före sig själv så länge de inte är större. Det kommer snart en tid när inte barnen har tid för sina föräldrar ;)