Thursday, April 03, 2014

Sjuktorsdag


Halsontet behagade inte ge med sig, utan envisades istället med att bli värre över natten. Ingen träning idag heller, således. Tröstar mig med att dricka dagens andra kopp kaffe. Om man nu kan kalla en tredjedels kopp för kopp. Egentligen har jag ju inte ens druckit en halv kopp än. Vilar hjärnan lite mellan dagens arbete. Förkylningen sitter lite här och var i kroppen, det kliar i öronen och huvudet känns instängt i en bubbla. Försöker härda ut drygt en dag till, sen ska jag försöka vila i helgen. Om det nu går med de där träsktrollen som far runt hemma och A som också är dålig. Smälte en Strepsil i en kopp te. Rekommenderas inte! Om man nu inte är en sån som gillar socker eller honung i tet, då kanske man gillar det. Sliskigt var det iaf. Strepsil har annars varit min huvudföda för dagen, tillsammans med lite carbonara till lunch och en banan till mellis. En tablett varannan till var tredje timme har snarare blivit två tabletter var och varannan timme.

Är förutom dagens halstablettsintag inne på tredje dagen utan ”onyttiga snacks”, än så länge går det. Inte bra, men det går. Huvudvärken gör sig påmind och de närmaste två dagarna kommer inte bli roliga. Men sen kommer det ju vara över och då behöver jag aldrig äta godis igen. Sannolikt? Kanske inte. Har hur som tappat ca ett kilo redan, den här veckan. Vattenvikt antar jag. Kolhydrater binder ju vätska i kroppen och även om jag inte på något sätt utesluter eller planerar att utesluta kolhydraterna helt så äter jag färre och nyttigare kolhydrater = mindre vätska.

Nu ska jag jaga metodutvecklare på HK. Sen kanske jag kan byta ut träningen mot ett frisörbesök? Är i akut behov av ett sådant. Ska överväga om det är just ikväll jag ska orka med det.

No comments: