Saturday, June 29, 2013

Vad gör man med en lördag afton?

Tja, man skulle ju kunna sätta hundra spänn på att havet finns därute än. Men jag vet inte riktigt vem som skulle vilja sätta emot, för det är ju inte så stor sannolikhet att man vinner då.

Jag är fortfarande så galet nöjd att jag inte bara orkade 12 km igår, utan även att jag gjorde det i ett decent tempo! Det bästa med långpassen är att de (numera) följs av två vilodagar. Då finns det ju åtminstone EN anledning att se fram emot dem :) På måndag blir det medelpass med vagnen, transportlöpning hem från stan igen. Mina nya linser sitter inte still i ögonen, så på måndag ska jag hämta ett annat par o testa om de sitter bättre. Det känns som att jag ränner hos optikern stup i kvarten, och alltid i träningskläder. De måste ju snart tro att jag är besatt eller nåt. Vilket ju iofs är en del av sanningen... Det är svårt att låta bli, men det är ju åtminstone något bra att vara beroende av :)

Har haft hela lördagkvällen för mig själv, A somnade när han skulle natta E och S somnar ju alltid för sig själv. Har umgåtts med Jim Carrey i Liar Liar. Egentligen gillar jag inte JC, men filmen är rätt tacksam att ha på i bakgrunden medan jag sitter här o skriver. Och nu är det ju snart dags att sova också. Hade tänkt vaxa benen, men det får bli imorgon.

Mina plankor har inte riktigt gått som planerat de senaste tre (!) månaderna. Juni började bra med min ab challenge, men sen kom jag av mig när vi åkte bort över midsommar. Nu blir det andra bullar i juli, med plankor och noll tolerans vad gäller godis o kakor. Råkade ta mig an en sån utmaning. Mest för att jag behöver det. Hold me accountable, people! Och vad ni än gör, bjud mig inte! Undantag för glass dock, eftersom det trots allt är ettårskalas redan första veckan i juli. Mammas lilla hjärta blir ett år på lördag < 3... Snart har jag ingen bebis längre.

Jaha nu drog klockan iväg igen. På återhörande!

No comments: