Wednesday, June 26, 2013

Tänker aldrig nånsin ge upp

Jag vet inte om det är bekymmersamt eller bra att jag höll ett 6:05-tempo i måndags när jag sprang själv och ett 6:11-tempo med vagnen idag. Nu är ju 6:05 inte ett tempo jag är nöjd med, men givet den senaste tidens förutsättningar så är det ju som det är med den saken. Med vagnen har jag nog aldrig snittat under 6:15 förut, så det är ju såklart positivt att det gick så bra idag, särskilt med tanke på total avsaknad av både ork och lust! Men hur kan det vara så stor skillnad på dagsformen, hur kunde jag orka så pass mycket mer idag? Det var ingen stor skillnad på underlag, möjligen en aning mer backar idag men inga jättetuffa. Däremot ett gäng kilo till att pusha (tror vagnen väger 7 och ungen drygt 11). Nåt lurigt är det...

(För övrigt så sprang jag 7.55 km på 46:48 idag).

Förutom det så har det varit en seg dag. S sov till 10 över 9 i morse! Trots den sovmorgonen var jag helt slut hela förmiddagen. Dagen har gått i tvättens tecken, eftersom det fanns en hel bunt lakan och handdukar som behövde tvättas och inte en enda uppsättning rena! Så illa kan det gå när man har bytt i sängen och haft nattgäster och varit på semester och sen bytt (försökt byta... fanns ju inga rena att lägga i!) i sängen igen utan att tvätta emellan...

Kollar gårdagens Allsång på Skansen på SVTplay (tur jag betalar tv-licens redan, btw). Jag tycker fenomenet Carola är rätt fascinerande. Det finns väl ingen artist som delar Sverige lika mycket, som är så hatad och så älskad beroende på vem man frågar. Men trots det, trots alla skriverier och allt skvaller så får hon fortsatt förtroende i de största svenska programmen (Allsången och Melodifestivalen). Och det är liksom ingen som ifrågasätter att hon använder scenen till att föra ut sitt budskap, att evangelisera. Så länge jag lever var en av mina favoriter redan innan hon la beslag på den (nån som minns BIG?), men hon gör den grymt bra! Men Måns verkade komma av sig lite grann när hon började prata om Gud :) "Jag förstår..." och så snabbt vidare till nästa sak. Haha, ja säga vad man vill om Carola, men sjunga kan hon ju iaf!

Men Gyllene Tider, Per Gessle - va? Jag vet inte riktigt om det håller att låtsas man är 20 när man har passerat 50... Låtarna håller ju fortfarande, men svart nagellack? Nja.

Tänkte lämna E hos ma o pa några dagar nästa vecka. Ser fram emot att lämna S med A inomhus (eftersom den ena inte gillar solen och den andra inte bör vara i solen mer än nödvändigt) och hinna läsa lite på en filt utan att behöva jaga efter en krypare. Semester på riktigt :) Barnen verkar ha fattat grejen (peppar peppar!) för vi har fått sova till efter 8 varenda dag i över en vecka nu. Keep it up!

Nu måste jag skicka ett viktigt mail och kan inte vara inloggad på mail o blogg samtidigt, så bye bye!

No comments: