Thursday, May 07, 2015

Renovera mera

Så mycket som rör sig i huvudet och så lite tid att hinna andas och reflektera. Jag längtar verkligen till hösten, när skola/förskola kommer ligga närmare och dagarna blir kortare för alla. Just nu känns det som att mitt liv går i 180 var tredje vecka. Dagarna blir långa och intensiva, sömnen alltför kort och jag längtar till semestern.

Har planerat att riva ut nuvarande "system" av modell hatthylla i klädkammaren i sommar och sätta in garderobsmoduler av olika slag (några öppna, några med spegeldörrar, några med lådor, några med stång, några med skohyllor osv). Så länge det är som det är och inte som det ska vara så har jag dock inte tagit mig för att packa upp allt, vilket gör att det blir väldigt rörigt där inne. Så nu är det sån oordning därinne att jag har bestämt mig för att ta det stegvis, börjar med att åtminstone köpa alla moduler som ska in, så jag kan packa upp resten av kläderna och sätta allt där det ska vara. Sen får detaljer som spegeldörrar, hyllplan och lådor komma allteftersom. Känns så himla roligt! Vem vill komma och köra släp åt mig så jag får hem grejerna? Jag gillar inte tanken på att köra släp, eller framförallt att backa med det... Men jag gillar, älskar, tanken på min nya klädkammare :D

Dagens match känns B på väldigt många sätt. Break efter halva första perioden för att plexit spricker. Avslutar första med att en svensk spelar blir fultacklad, Sverige får fem minuters power play, varav det mesta spelas i inledningen av andra. Inte ett mål. F E M minuter i numerärt överläge och N O L L mål. Sega spelare, dåliga passningar, hej kom och hjälp mig... Jag förstår att de kan vara slitna efter matchen mot Canada igår, men KOM IGEN NU, det här är ert jobb grabbar!! Det ser inte bra ut just nu, fortsätter Tre Kronor så här så förtjänar de faktiskt inte att vinna idag.

Det var visning av en lägenhet i huset bredvid i förrgår. Jag är nyfiken på vad den gick för, tänkte följa budgivningen, men annonsen var bortplockad redan igår, så antingen var ingen intresserad eller så gick affären väldigt snabbt. Jag blir så nyfiken... Mest för att jag vill gotta mig i hur bra affär vi har gjort :) De senaste två som sålts på vår gård har gått betydligt dyrare än vad vi köpte vår för. Jag tänker att när vi har fixat vardagsrummet så kanske det är dags att värdera om och baka in privatlånet med högre ränta i bolånet istället. Om det nu går. Privatlånet är ju på mindre än skillnaden mot vad de andra två gått för iaf, så omöjligt kan det ju knappast vara om vi fixar lite.

Nu ska jag koncentrera mig på sista perioden av matchen, sen längtar sängen efter mig. Den känslan är ömsesidig.

No comments: