Wednesday, May 22, 2013

Onsdag

Nu har jag anmält mig till 8-kilometersloppet i Amsterdam i höst! A har lovat att vara hemma med barnen och chefen har lovat att jag kan ta ledigt en dag för att åka (eftersom loppet går en söndag så tänker jag att det är skönt att ha ledigt på måndagen också). Har dock inte bokat flyg eller boende än. Tänkte avvakta lite med det eftersom jag inte ska åka ensam.

Ikväll är det dags för Blodomloppet. Är anmäld, men har bestämt mig för att inte springa eftersom jag ska springa Milspåret imorgon. Däremot ska E springa Lilla Blodomloppet, tillsammans med granntjejen (under förutsättning att det finns plats för dem, glömde anmäla i tid så hoppas på efteranmälan. Men det brukar ju gå bra!) Sen ska vi ha picknick med Mammorna, iaf några av dem.

Försöker få ihop sommaren också. Åker till Umeå/H-sand en sväng och sen blir det lite småutflykter till typ Grönan och eventuellt Kolmården. Vi får se. Inga storslagna planer för årets semester dock.

Pratade med min chef i morse, har tagit på mig att göra en riskbedömning för en pojke nu innan sommaren också. En liten mjukstart för att dryga ut föräldrapenningen... Riskbedömningarna är ju dessutom en av mina roligaste arbetsuppgifter så det blir nog jättebra att börja med det :) Det är tur A jobbar som han gör, eller snarare att han är så mycket ledig som han är, annars hade det aldrig varit möjligt.

Nu är visst bebis vaken, dags att kila...

No comments: