Saturday, May 11, 2013

En helg i Amsterdam

Det har visst varit tyst här ett tag - man kan tolka det som att jag inte har tränat, om man vill. Veckan blev ofrivilligt träningslös. Det började ju i tisdags, som jag skrev om då. Sen var planen att springa torsdag fm, men kroppen var trött så det gjorde ont och jag stannade hemma för att packa istället. Tog med mig två uppsättningar träningskläder och joggingvagnen, för att kunna springa hos ma & pa. Tyvärr glömde jag ju skorna hemma på dörrmattan... Så det blev ingen träning i helgen heller. Veckan är ju förvisso inte slut, men om jag springer imorgon får jag inte ihop det nästa vecka, så jag spar mig en dag till.

Har haft några sköna dagar i Sthlm. Åkte ner med barnen i torsdags eftermiddag, grillade med ma o pa o lillasyster på kvällen. Fredagen ägnade jag åt att luncha med en gammal vän som jag inte sett på länge samt lite presentshopping till dagens födelsedagsbarn. Avslutade helgen med fyraårskalas idag. All in all en skön helg (kantad av en hel del fyraårstrots...)

Fick en förfrågan idag om att åka till Amsterdam i oktober och springa lopp. Jag måste säga att jag är galet sugen! Men det är ju en del logistik att sköta med två barn och jobb, förutom den rent ekonomiska biten... Måste ändå kolla närmare på det. Det är i anslutning till Amsterdam marathon/halvmarathon, men för min del skulle det isf handla om 8 km. Det skulle ju vara sjukt kul! Men vi får se. Ni som vill kan ju hålla en tumme eller två för att det går vägen.

Båda barnen somnade sent, den första strax efter 21 och den andra drygt en timme senare. Så kan det gå när man somnar i bilen på väg hem! (De somnade, inte jag). Nu ska jag också lägga mig och hoppas på sovmorgon imorrn...

No comments: